OШ"Аца Милосављевић"

ОСНОВНА ШКОЛА

“АЦА МИЛОСАВЉЕВИЋ”

ОСНОВНА ШКОЛА
“АЦА МИЛОСАВЉЕВИЋ”

Школа са традицијом
   и погледом
        у будућност

Дан отворених врата

Поштовани родитељи будућих првака,

Са великим задовољством вас позивамо да у четвртак, 4. априла од 17 до 19 часова посетите нашу традиционалну манифестацију “Дан отворених врата” и не пропустите прилику да заједно истражимо чаролије које наша школа има да понуди и створимо сјајне успомене.

За будуће прваке припремили смо низ узбудљивих интерактивних радионица осмишљених да пробуде машту и радозналост попут Језичке радионице, Веселе математике, Шарених страна и радионице Играјте се са нама, које ће им пружити незаборавно искуство пуно забаве и учења.

А за вас, драги родитељи, ту смо да пружимо одговоре на сва питања и подршку која вам је потребна. Док се ваши малишани кроз забаву и на интересантан начин буду упознавали са учитељицама и школским простором, имаћете прилику да се упознате и разговарате са директором и психологом школе, како бисте сазнали све што вас занима о нашој школи, вредностима које негујемо, начинима на које можемо подржати развој вашег детета на путу образовања, и како бисте добили савете прилагођене вашим потребама и очекивањима.

Пригрлите прилику да заједно створимо незаборавне тренутке и отворимо врата у свет знања и могућности!

Scroll to Top