OШ"Аца Милосављевић"

ОСНОВНА ШКОЛА

“АЦА МИЛОСАВЉЕВИЋ”

ОСНОВНА ШКОЛА
“АЦА МИЛОСАВЉЕВИЋ”

Школа са традицијом
   и погледом
        у будућност

Међународни дан толеранције

Међународни дан толеранције – 16. новембар

Свечаном доделом диплома најтолерантнијим и најљубазнијим ученицима одељења виших разреда завршено је овогодишње обележавање Међународне недеље толеранције у нашој школи.

Овогодишњи добитници диплома су: Емилија Балановић (5/1), Искра Илић (5/2), Николина Јовановић (6/1), Николина Вулић (6/2), Лука Ђурђевић (7/1), Вељко Божић (7/2), Павле Миловановић (8/1) и Стефан Миросавић (8/2).

Ови изузетни појединци добили су заслужене дипломе, а одабрани су од стране другара из одељења на основу јасно дефинисаних критеријума. Њихова посвећеност толеранцији и љубазности чини нашу школску заједницу посебном.

Овај догађај, као и организација обележавања Међународне недеље толеранције, представња плод посвећености и креативности чланова Тима за заштиту деце од насиља, дискриминације, злостављања и занемаривања, који свакодневно предано раде на стварању сигурног простора за све наше ученике.

Овај догађај не представља само успех појединаца, већ је манифестација снаге заједнице која се залаже са љубазност и толеранцију.

Честитамо добитницима диплома. Нека њихова дела буду инспирација свим нашим ученицима, да сањају велике снове и увек буду толерантни и љубазни

Scroll to Top