НАШИМ УЧЕНИЦИМА ЖЕЛИМО ДА ЛЕПО ПРОВЕДУ РАСПУСТ! БУДИТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ !

Галерија слика

Главни мени

5026392

besplatni udzbenici1 1024x753

Поносни смо на њих

ЈОВАНА МИЛИЋ  

 
jovana друга награда на такмичењу из математике (2)
jovana на часу виолине

НЕШТО О МЕНИ …

   Зовем се Јована Милић, имам једанаест година. Ученица сам петог разреда Основне школе „Аца Милосављевић“. Паралелно похађам и Музичку школу „Ватрослав Лисински“. Мој изабрани инструмент је виолина. Ја сам у класи професорке Љубице Матић.

   Трећи сам разред у музичкој школи и до сада сам увек имала одличан успех. На јавним наступима, смотрама и испитима увек добијем лепе коментаре, али се као виолиниста још увек нисам пријављаивала на такмичења. Вредно ћу вежбати и успех сигурно неће изостати. Прошле школске године сам као ученик четвртог разреда представљала ОШ „Аца Милосављевић“ на општинском такмичењу из математике, освојила другу награду и пласман на градско такмичење. Моја велика подршка на том путу била је учитељица Весна Дробњак, која ми је са пуно стрпљења и љубави објашњавала све те загонетне и компликоване задатке.

   Сада сам у „великој школи“. Нисам се уплашила нових наставника и тешких лекција, већ сам наставила да вредно радим и стичем нова знања. Одличан успех ме чини срећном, али бих волела да постигнем нове успехе на такмичењима због којих ћемо сви бити поносни.

НИНА НОВАКОВИЋ
nina 2 001 

Ја се зовем Нина Новаковић. Имам дванаест година. Још када сам имала четири године, почели су да ме занимају спортови. Одлучила сам да тренирам карате. Своју прву и најдражу медаљу освојила сам са пет година.Тада сам се такмичила против девојчице која је имала тринаест година.

Сада имам осамнаест медаља, а овај спорт је најдражи део мог живота.

Бројач посета

1620815

Јавне набавке

dualno obrazovanje

raspored nastave

covid19

klikni bezbedno

djackiparlamant

naslovna
vodic za izbor zanimanja 1
Систематски преглед и имунизација деце и ученика
ministarstvazdravlja
biblotekasrbije
webcinklopedia
vezbanka eng
zvrk
karakondzulica21 2

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31